Climate- and Refrigeration
Technology, our specialisation

Kom werken bij Nijssen! Dé koel- en klimaatspecialist!

September 2021 – Kom jij ons team van monteurs versterken of ben jij onze nieuwe Project Engineer? Wij van Nijssen zijn specialist op het gebied van koel- en klimaatinstallaties die wij voor onze klanten in binnen- en buitenland tekenen, opbouwen en onderhouden. Je kan hierbij aan de slag voor gerenommeerde opdrachtgevers binnen de industriële koudetechniek zoals bijvoorbeeld klimaatkamers en zelfs productieruimtes voor vertical farming!

Door een toenemend aantal orders zijn wij in de breedte van de organisatie op zoek naar versterking!

Monteur Nieuwbouw & Servicemonteur
Kom jij ons nieuwbouw of serviceteam versterken? Of je nu net van school komt en op zoek bent naar een eerste baan als Junior Monteur of dat je al jaren ervaring hebt binnen de koel- en klimaattechniek en je toe bent aan een nieuwe stap als Senior Monteur, bij Nijssen bieden we je voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Project Engineer
Als Project Engineer ben je allround verantwoordelijk voor jouw eigen projecten van begin tot eind, hoe cool is dat?! Jij bent zowel de werkvoorbereider, de projectmanager als de inkoper. Uiteraard doe je dit niet alleen en word je bijgestaan door de Manager Engineering en jouw collega Project Engineers. Nieuwsgierig? Klik op de link en bekijk de vacature!

Sales Engineer
Denk jij bij een Sales Engineer aan gladde verkooppraatjes? Niet bij ons! Een Sales Engineer bij Nijssen is een echte adviseur voor onze klanten. Aan de hand van het bestek maak jij een eerste opzet met calculaties en offerte en voorzie jij de klant van adviezen waar nodig. Koeltechnische kennis is dus wel erg handig om te hebben.

Staat jouw gewenste vacature er niet bij maar ben je wel enthousiast geworden over het werken bij Nijssen? Neem dan gerust contact op met onze HR-Manager, Nora Qualm via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Acquisitie vanuit werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld. Nijssen behoudt het recht om ongevraagd doorgestuurde CV’s in behandeling te nemen zonder hiervoor een fee verschuldigd te zijn.