Climate- and Refrigeration
Technology, our specialisation

Al meer dan zeventig jaar ontzorgen wij bij Nijssen onze klanten op het gebied van projecten in koel- en klimaatinstallaties. Wij staan écht voor kwaliteit en hebben als familiebedrijf een passie voor de uitdagingen die de koeltechniek en koudetechniek met zich meebrengen en willen deze op een zo milieuvriendelijke manier oplossen. Daar krijgen wij het warm van!

Bij Nijssen werk je in de voorhoede van de klimaattechniek. Niet aan airco’s op een suf kantoor werken maar aan industriële klimaatinstallaties om bijvoorbeeld fruit of aardappelen koel te houden. Alle projecten waar wij aan werken zijn klant specifiek en daarmee uniek op zijn eigen manier.

Wordt jij onderdeel van onze missie? Bekijk dan snel onderstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen maar zou je wel graag bij Nijssen willen werken? Geen probleem! Stuur ons een mailtje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

 lees de verhalen     Bekijk alle vacatures blauw