Climate- and Refrigeration
Technology, our specialisation

Als specialist in klimaat- en koudetechniek hebben wij veel verschillende collega's voor ons werken. Een mooie diversiteit aan collega's die elke hun eigen motivatie hebben om bij Nijssen te werken of allemaal hebben ze bijzondere verhalen om te delen.

Wat maken ze mee op hun werkdag? Hoe kijken ze aan tegen de techniek van Nijssen en op welke manier geven ze aandacht aan elkaar, het probleem of de klant? Antwoord op deze en nog vele andere vragen lees je in de verhalen hieronder.

 

Service Engineer Quinte

“Nijssen is een superinteressant bedrijf om voor te werken. Als je de klimaattak bekijkt is het vooruitstrevend en doen we hier dingen die je op niet veel andere plekken ziet. Daar lopen we echt op voor. Als je kijkt naar de industrie dan doen we mee met de grote jongens. Ik heb bij een grote jongen gewerkt, dat is interessant, maar daar was ik ook een nummertje voor mijn gevoel. Bij Nijssen ben ik dat niet en krijg ik de vrijheid om eigen inbreng te hebben. Ja dat is tof toch!” Met een Rotterdams accent maakt Quinte hiermee in een klap duidelijke waarom hij bij Nijssen werkt als Service Engineer.

Continue Reading

Junior Service Monteur Noah

“Of ik door zou willen groeien naar kantoor of dat ik het liefst monteur wil blijven? Goeie vraag! Het is nu vooral belangrijk dat ik goed word in mijn vak. Ik ben nog jong en heb nog niet zo veel ervaring in dit vak. Dus laat ik nu eerst zorgen dat ik goed word in wat ik doe!” En daar is servicemonteur Noah hard naar op weg als een van de nieuwste aanwinsten van Nijssen.

Continue Reading

Nieuwbouwmonteur Aleksandrs

“Weet je wat het is, ik wil de ontwikkeling in de markt voor zijn. En bij Nijssen kan ik dat. Ze waren een van de eerste die werkte met natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak (NH3) of kooldioxide (CO2). Daarbij werken ze voor grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Als monteur wil ik bij zo’n bedrijf werken, daar wil ik bij horen.” Krachtig woorden van onze kersverse collega Aleksandrs Bonasevskis.

Continue Reading

Junior Nieuwbouwmonteur Niels

“Nu sta ik in het Westland bij wereldwijd succesvol familiebedrijf in en zorgen wij met onze installatie voor een betere groei van de gewassen. Laatst heb ik gewerkt aan de nieuwbouwinstallatie van een een gigantisch vrieshuis van een organisatie wat enorm belangrijk is voor de opslag, import en export van voedingsmiddelen. De techniek vind ik uitdagend, maar het economische belang van mijn werk vind ik nog veel belangrijker.” En met deze woorden laat Niels zien dat hij een monteur is met een plan bij Nijssen.

Continue Reading

Servicemonteur Tomasz

“Voordat ik bij Nijssen kwam werken heb ik veel ervaring opgedaan in de koeltechniek. Eerst in ‘de airco’s’ maar hier haalde ik niet genoeg uitdaging uit. Dat kunstje kende ik na een tijdje wel. Als ik erop terugkijk, dan voelde dat een beetje alsof ik bij een vierde-klasser werkte. Nu werk ik in de Champions League van de koeltechniek.” Het zijn de woorden van onze servicemonteur Tomasz Kuna. Een goed begin van een interview.

Continue Reading