Climate- and Refrigeration
Technology, our specialisation

Als specialist in klimaat- en koudetechniek hebben wij veel verschillende collega's voor ons werken. Een mooie diversiteit aan collega's die elke hun eigen motivatie hebben om bij Nijssen te werken of allemaal hebben ze bijzondere verhalen om te delen.

Wat maken ze mee op hun werkdag? Hoe kijken ze aan tegen de techniek van Nijssen en op welke manier geven ze aandacht aan elkaar, het probleem of de klant? Antwoord op deze en nog vele andere vragen lees je in de verhalen hieronder.

 

Servicemonteur Leendert Kasius

Bij zijn vorige werkgever had hij ook te maken met de koeltechniek en werkte hij aan diverse, vooral kleinere koelinstallaties. Nu bij Nijssen is het wel anders. “Je ziet dat het hier allemaal wat groter en complexer is”, aldus Leendert.

Continue Reading

Monteur op onze serviceafdeling Geoffrey Payne

Geoffrey Payne werkt sinds 1 maart in de buitendienst van onze serviceafdeling en mocht afgelopen maand samen met een ervaren collega naar Tsjechië voor enkele onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Leuk om hem bij terugkomst te vragen hoe zijn eerste maanden bij Nijssen zijn geweest.

Continue Reading

Service Engineer Quinte

“Nijssen is een superinteressant bedrijf om voor te werken. Als je de klimaattak bekijkt is het vooruitstrevend en doen we hier dingen die je op niet veel andere plekken ziet. Daar lopen we echt op voor. Als je kijkt naar de industrie dan doen we mee met de grote jongens. Ik heb bij een grote jongen gewerkt, dat is interessant, maar daar was ik ook een nummertje voor mijn gevoel. Bij Nijssen ben ik dat niet en krijg ik de vrijheid om eigen inbreng te hebben. Ja dat is tof toch!” Met een Rotterdams accent maakt Quinte hiermee in een klap duidelijke waarom hij bij Nijssen werkt als Service Engineer.

Continue Reading

Project Engineer Patrick

“Vijf jaar geleden ben ik als servicemonteur begonnen bij Nijssen. Vanuit die rol werd ik eerste servicemonteur/inbedrijfsteller. Een hele leuke functie. Alleen mijn gezondheid liet het fysieke werk niet meer toe. Gelukkig boden ze mij een functie aan op kantoor, want wilde hier graag blijven werken. Sinds oktober 2021 ben ik nu met veel plezier Project Engineer bij Nijssen”. En zo laat Patrick zien dat er binnen Nijssen vele doorgroeimogelijkheden zijn.

Continue Reading

Servicemonteur Tomasz

“Voordat ik bij Nijssen kwam werken heb ik veel ervaring opgedaan in de koeltechniek. Eerst in ‘de airco’s’ maar hier haalde ik niet genoeg uitdaging uit. Dat kunstje kende ik na een tijdje wel. Als ik erop terugkijk, dan voelde dat een beetje alsof ik bij een vierde-klasser werkte. Nu werk ik in de Champions League van de koeltechniek.” Het zijn de woorden van onze servicemonteur Tomasz Kuna. Een goed begin van een interview.

Continue Reading

IBS-programmeur Jurn Pacqué

Er is veel nieuw en in het begin dacht ik nog wel eens, waar ben ik aan begonnen. Nijssen heeft eigen systemen, eigen handleidingen, protocollen en regels. Voor mij is dat allemaal behoorlijk wennen en het is dus wel even aanpoten om mij dat allemaal eigen te maken. Ik merk gelukkig dat ik het snel onder de knie krijg en daarnaast zijn er bij Nijssen veel ervaren collega’s die je willen helpen. Dat is ook wel fijn.

Continue Reading

Automation Engineer Arjen

“Automation is het hart van de installatie, of beter gezegd, is het brein van de installatie. De gehele installatie bestaat uit compressoren, motoren, klepjes, sensoren en ga zo maar door. Afzonderlijk doen die niks. Het is de software die wij schrijven die het tot leven brengt.” Met die woorden is het duidelijk dat Arjen een passie heeft voor zijn werk als Automation Engineer bij Nijssen.

Continue Reading

Junior Service Monteur Noah

“Of ik door zou willen groeien naar kantoor of dat ik het liefst monteur wil blijven? Goeie vraag! Het is nu vooral belangrijk dat ik goed word in mijn vak. Ik ben nog jong en heb nog niet zo veel ervaring in dit vak. Dus laat ik nu eerst zorgen dat ik goed word in wat ik doe!” En daar is servicemonteur Noah hard naar op weg als een van de nieuwste aanwinsten van Nijssen.

Continue Reading

  • 1
  • 2