Climate- and Refrigeration
Technology, our specialisation

Nijssen Academy

Nijssen Academy

De markt waarin wij werken blijft zich in een razend tempo ontwikkelen. De eisen vanuit onze opdrachtgevers worden hoger en ook vanuit vernieuwde wet- en regelgeving ontstaan nieuwe werkwijze. Dit is uiteraard enorm uitdagend om in te werken, maar het zorgt er wel voor dat wij onszelf moeten blijven trainen om de kwaliteit te leveren waar wij voor staan. Dit doen wij door onze collega's de mogelijkheid te bieden om vakspecifieke cursussen en/of opleidingen te volgen.

Hier houdt het alleen niet bij op. Naast deze ontwikkelingen hebben wij ook Nijssen Academy in het leven geroepen. Een initiatief dat ontstaan is vanuit onze collega's en waar de mensen van Nijssen zelf invloed op uit kunnen oefenen. Hoe werkt het?

  • Onze collega’s komen zelf met onderwerpen naar voren waarover zij meer informatie willen hebben
  • Dan wordt allereerst eerst gekeken of wij deze kennis al in huis hebben en we een training verzorgen door een van de eigen collega's.
  • Is dit er niet of is er een interessante externe training aan te koppelen dan nodig wij hier iemand voor uit;
  • Alle collega's zijn welkom op deze training.

Tijdens Nijssen Academy staat aandacht voor het probleem en elkaar centraal, zodat wij beter worden in het werk dat wij doen én een hoge kwaliteit blijven realiseren voor onze klanten.