Automation

Automation, het hart van installatie

alles onder één dak
Projecten beginnen vaak met een idee in samenwerking tussen de Sales Engineer en de klant, ondersteund door het team. De opdracht komt via de Project- en Elektro Engineer naar Team Automation voor het schrijven van het PLC-programma, het programmeren van de visualisatie, en het droog testen.

De gehele installatie bestaat uit compressoren, motoren, klepjes, sensoren, en meer. Afzonderlijk doen deze componenten niets; het is de software die het geheel tot leven brengt.

Monteurs bouwen de installatie, waarna Team Automation op locatie zorgt dat alles functioneert. Elk project is uniek, waarbij maatwerk de hoogste kwaliteit biedt. Of het nu om grote koelinstallaties of kleinere klimaattechnieken gaat, steeds wordt de beste oplossing gezocht.

Koel- en klimaattechniek vereist een diepgaand begrip van natuurkundige processen, waarvoor cursussen worden gevolgd. Nijssen’s Automation team bestaat uit vakbekwame, gedreven en ervaren professionals. Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld, en elk project is maatwerk, wat uitdagingen biedt en het “onmogelijke” mogelijk maakt.