Markten

Onderzoek

Keuze voor de toekomst
Voor researchdoeleinden bouwden we klimaatkamers voor een groot aantal universiteiten, onderzoeksinstellingen, zaadproducenten en veredelaars in binnen- en buitenland. Voor al deze klanten realiseerden we installaties op maat, die op elk moment optimale klimaatcondities realiseren.

Betrouwbaar & controleerbaar

Onderzoek stelt specifieke eisen aan een installatie. In een klimaatkamer moeten alle parameters apart en uiterst nauwkeurig regelbaar zijn. Ook reproduceerbaarheid is cruciaal. Met het speciale Nijssen besturingsprogramma heb je alles onder controle.

Specialistische technologie

De procesindustrie draait om hoogwaardige technologie. Met onze specialistische kennis van koeltechniek én materialen is Nijssen de juiste businesspartner.

Procesindustrie

Alles onder controle
In de procesindustrie realiseerden we installaties voor onder meer de zuivel-, verf-, chemische en farmaceutische industrie. Voor al deze klanten realiseerden we innovatieve energiezuinge en duurzame installaties op maat, die op elk moment optimale klimaatcondities realiseren.

Bloemen & bloembollen

perfecte bloei
In de bloemen- en bollensector zijn onze koelinstallaties te vinden bij een groot aantal kwekers, groothandels, veilingen en import- en exportbedrijven in binnen- en buitenland. Voor al deze klanten realiseerden we installaties op maat, die op elk moment optimale bewaarcondities realiseren. Niet alleen voor bloemen van topkwaliteit, maar ook voor de verpakking.

Langer mooi

Goed gekoelde bloemen en bollen blijven langer vers. Door optimale luchtvochtigheid en luchtstroming voorkomen we ongewenste condensatie en schimmelvorming. Het resultaat: een perfecte bloei.

Langer vers

AGF-producten ‘leven’: ze ademen en ’transpireren’. De koeling ervan vereist een optimale wisselwerking tussen het product en de bewaarcondities. Nijssen zorgt voor snelle terugkoeling en een uitgebalanceerd bewaarklimaat.

AGF

een uitgebalanceerd bewaarklimaat
In de AGF-sector realiseerden we koelinstallaties voor een groot aantal telers, distributiebedrijven, groothandels, import- en exportbedrijven. Voor al deze klanten realiseerden we installaties op maat, die op elk moment optimale bewaarcondities realiseren. Niet alleen voor het product, maar ook voor de verpakking.

Vlees & Vis

optimale bewaarcondities
In de voedingssector zijn onze koel- en vriesinstallaties te vinden bij een groot aantal leveranciers van vlees en vis, producenten van snacks en kant-en-klaarmaaltijden, groothandels en import- en exportbedrijven in binnen- en buitenland. Voor al deze klanten realiseerden we installaties op maat, die op elk moment optimale bewaarcondities realiseren. Niet alleen voor het product, maar ook voor de verpakking.

Versheid gegarandeerd

Om een ‘vers’ product op tafel te zetten, moet op de juiste wijze worden teruggekoeld. Een inkoel-installatie van Nijssen zorgt voor minimaal vochtverlies. Hierdoor is versheid gegarandeerd en blijft het gewichtsverlies beperkt. Ook bij langdurige opslag in een vrieshuis.

Langer houdbaar

Of het nu gaat om vlees, vis, patat, ijs of kant-en-klaarmaaltijden, uw productieproces stelt dezelfde eisen aan de koeltechniek: zo snel mogelijk terugkoelen of invriezen. Zonder verlies van kwaliteit of gewicht. En natuurlijk staan voedselveiligheid en hygiëne voorop.

Voeding

voedselveiligheid
In de voedingssector zijn onze koel- en vriesinstallaties essentieel voor het waarborgen van voedselveiligheid bij een groot aantal leveranciers van vlees en vis, producenten van snacks en kant-en-klaarmaaltijden, groothandels en import- en exportbedrijven in binnen- en buitenland. Voor al deze klanten leveren we op maat gemaakte installaties die op elk moment optimale bewaarcondities garanderen, zowel voor het product als voor de verpakking. Onze systemen helpen de voedselveiligheid te handhaven door temperatuurbeheersing en het voorkomen van bederf en contaminatie.