Jordi Mol: Terug naar zijn Roots

Met veel trots mogen we Jordi Mol weer bij Nijssen verwelkomen als zeer gewaardeerde collega. Na een uitstapje van 2,5 jaar heeft Jordi besloten weer aan de slag te gaan bij Nijssen in de rol van Sr. Sales engineer.

Wanneer Jordi betrokken is bij een project, dan weet je dat hij gedreven is om de beste oplossing voor de klant te vinden met oog voor techniek en de mens.

Jordi is nadat hij is afgestudeerd aan de Wageningen University in 2015 zijn carrière gestart bij Nijssen als junior Sales Engineer. Hij had geen benul waar hij aan zou beginnen. In zijn eerste week heeft hij een lopend project bezocht en was direct onder de indruk van de grootte en de complexiteit van de projecten bij Nijssen. Hij was meteen trots op het bedrijf. In zijn beginperiode heeft hij de kennis, die hij heeft opgedaan bij zijn opleiding Agrotechnologie kunnen uitbreiden met een nieuwe liefde voor Koel- en Klimaattechniek. In de jaren dat hij bij Nijssen heeft gewerkt, heeft hij veel kunnen leren van zijn directe collega’s en niet te vergeten van alle partners waar Nijssen mee samenwerkt. Op de universiteit heeft hij de theoretische kennis opgedaan, maar in de praktijk heeft hij door vallen en opstaan en vooral hard werken zich mogen ontwikkelen tot een Senior Sales Engineer.

Wanneer Jordi betrokken is bij een project, dan weet je dat hij gedreven is om de beste oplossing voor de klant te vinden met oog voor techniek en de mens. Voor Jordi heeft altijd de lange termijnrelatie centraal gestaan, waardoor het belang van de klant altijd voorop staat. Kan de huidige installatie nog (deels) hergebruikt worden? Dan bouwt hij daar een plan omheen. Vanuit zijn achtergrond heeft hij veel plantenkennis, waardoor hij echt mee kan denken en op zoek kan gaan naar de beste technische oplossing. Dit betekent dat hij tegenwoordig een vraagbaak is voor collega’s en nu zelf een helpende hand kan bieden bij trajecten van anderen.

Drie jaar geleden is Jordi verhuisd naar zijn ‘roots’ in Zeeland. Hierdoor heeft hij destijds besloten een andere uitdaging te zoeken dichter bij huis. Hij is toen gaan werken bij een bedrijf gespecialiseerd in de ledverlichting voor de tuinbouwsector met veel gemeenschappelijke klanten van Nijssen. Zo is het contact altijd blijven bestaan.  Eind vorig jaar heeft Nijssen aan hem gevraagd of hij terug wilde komen. Gezien het feit alle projecten bij Nijssen maatwerk zijn heeft Jordi toch besloten terug te gaan naar zijn ‘roots’ bij Nijssen, waar hij weer in de gelegenheid wordt gesteld complexe projecten te bouwen en mee te groeien in de toekomst naar een meer strategische rol in Business Development. Voor de familieman Jordi was de familiaire werksfeer doorslaggevend voor het besluit om weer te gaan werken bij Nijssen. Werk- en privébelans is tegenwoordig prima op te lossen met Teams. De roots in Zeeland zijn daardoor goed te combineren met zijn roots in Leiden.

Jordi kijkt er naar uit om alle klanten weer te gaan bezoeken, waar hij al die jaren mee heeft gewerkt en hij is heel nieuwsgierig naar de nieuwe contactpersonen en klanten bij Nijssen. Graag komt hij zich persoonlijk voorstellen om bij te praten en om kennis te delen. Als u een afspraak wilt maken voor een persoonlijke kennismaking kunt u altijd contact opnemen met hem.

M: 06-81867392

E: j.mol@nijssen.com

Foto gemaakt door Lilian Fotografie